desk-605497_1280

Caietul Vieții sau altfel de rezoluții de an nou

Au trecut deja 2 luni din noul an. În decembrie am tras linie, am făcu un bilanț al anului 2014 și ne-am setat obiectivele pentru noul an. Tocmai ca-n afaceri. Pentru că și viața din afara biroului are to do list-uri, task-uri, obiective pe termen lung si scurt. Doar că sarcinile sunt mai plăcute și obiectivele te privesc direct, ceea ce înseamnă că și implicarea noastră ar trebui să depășească 100%.

Anul trecut am avut ocazia să descopăr o nouă modalitate de a-mi seta obiectivele personale. Cu foarfecă, lipici și imagini decupate din reviste. Robin Sharma m-a învățat cum să-mi fac Caietul Vieții sau al Visurilor.

L-am împărțit pe zone și direcții pe care le-am considerat importante și pe care mi le doream îmbunătățite: sport, dezvoltare personală, relație, carieră, călătorii. Fiecare zonă am ilustrat-o cum am știut mai bine: cu imagini vesele, colorate, fețe zâmbitoare, destinații exotice în care mi-aș dori să ajung. Imagini decupate din reviste glossy, lipite cu aracet, într-un caiet.

Și așa mi-am făcut Caietul Vieții. Din când în când, când simt că mă abat de la mine, îl răsfoiesc și mă remontez.Cel puțin pentru un an, mi-am setat obiectivele și am avut ocazia și să retrăiesc o parte din copilărie, acum mai îndemânatică, fără să las pete de lipici sau să fi tăiat vreun cap de personaj de revistă.About

Tânără visătoare plec în călătoria vieții. După aproape 6 ani petrecuți în PR-ul românesc alături de cei mai profesioniști colegi și șefi, dar și cei mai cool clienți, ma pregătesc să descopăr lumea. Prima oprire Frankfurt. Din ianuarie 2015 se va numi acasă.


'Caietul Vieții sau altfel de rezoluții de an nou' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

Copyright 2014 - 2015 © andreealascu.ro by Andreea Lascu