home-589068_1280

Ce mai face tata

Tata s-a născut vânzător. A început de mic, când a fumat pentru prima dată o țigară din pachetul lu’ Bunu și a găsit ca unică soluție salvatoare să le fumeze pe toate.

A continuat ca tânăr student când și-a vândut poveștile la mama și apoi ca tată când m-a condus la primul bairam din clasa a 9-a.

Vânzarea ca profesie a început-o înainte de 89 când vindea cunoștinte de chimie și biologie elevilor din Roman, a continuat apoi la Institutele de Cercetare din Turda și Fundulea. În mediul privat a început cu vânzarea de alune. Nu din cele clasice, din alea deosebite galzurate cu ciocolată sau vanilie sau speciale pentru bere. Mereu aveam în holul casei din Eminescu cutii întregi cu alune. Din când în când mai aveam dreptul la câte o pungă. Și ce bucurie de gusturi. Însă, consacrarea și succesul le-a cunoscut în industria farma. Vaccinuri antigripale sau cele obligatorii din schema de vaccinare pentru copii, generice, vitamine și câte și mai câte.

Acum vinde altceva. Vinde oportunități pentru tineri, cum chiar el o spune. De puțină vreme s-a alăturat BCR în programul Banca pentru Locuințe. Pe scurt, e un program de economisire, cu o dobândă avantanjoasă de la bancă și în care statul oferă o primă de 25%. În principiu, planul de economisire se adresează celor care au planuri casnice, fie că vor să renoveze, fie că vor să-și achiziționeze o casă. Dar nu numai. După o vreme de economisire, te poți bucura de întreaga sumă fără să te între nimeni nimic. Nu trebuie decât să ai buletin de România.

Atât știu eu. Vrei să afli mai multe? Trimite-mi un mesaj cu datele de contact și o am grijă să te caute tata să-ți explice mai multe.About

Tânără visătoare plec în călătoria vieții. După aproape 6 ani petrecuți în PR-ul românesc alături de cei mai profesioniști colegi și șefi, dar și cei mai cool clienți, ma pregătesc să descopăr lumea. Prima oprire Frankfurt. Din ianuarie 2015 se va numi acasă.


'Ce mai face tata' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

Copyright 2014 - 2015 © andreealascu.ro by Andreea Lascu