cinepub

Mai aproape de casă, cu filme românești

Probabil știai că în Germania download-ul e ilegal. Dacă nu știai, ai o problema. Sunt persoane, cum suntem și noi, care-și „fac plinul“ de filme pe un hard extern, cât să le ajungă până la următorul drum acasă. Dar ce faci când te apucă nostalgia și vrei să vezi un film  românesc, pe care oricum nu prea-l găsești online? Sau vrei să organizezi o seară de film românesc pentru prietenii tăi internaționali?

Intri pe CINEPUB http://cinepub.ro/site/  și apeși play. Aici poți viziona online și legal unele dintre cele mai noi și cunoscute filme românești. Dar nu numai filme, ci și scurt metraje multi-premiate pe la festiavaluri, documentare sau animații. 15-20 de minute de scurt metraj sunt doza perfectă de emoție românească. Preferatul meu din listă: Superman, Spiderman sau Batman.

Printre lungmetrajele pe care le poți vedea pe CINEPUB:

  • Moromeții
  • Ursul
  • Tatăl fantomă
  • Felicia înainte de toate
  • Bună, ce faci?
  • O lună în Thailanda
  • Francesca

Periodic se adaugă titluri noi. Le găsești la Noutăți.

Iar dacă ai impulsul de a afla mai multe despre ce-a vrut să spună autorul într-un anumit film, urmărește eseurile web video din cadrul proiectului ICAR, o istorie alternativă a cinematografului românesc, disponibile și ele pe CINEPUB.

În loc de încheiere, o vorbă de duh de-a lui Ilie…Ilie Moromete:

“Oamenii fac lucruri care, dacă n-ar fi proşti, nu i-ar putea sili nimeni să le facă.” About

Tânără visătoare plec în călătoria vieții. După aproape 6 ani petrecuți în PR-ul românesc alături de cei mai profesioniști colegi și șefi, dar și cei mai cool clienți, ma pregătesc să descopăr lumea. Prima oprire Frankfurt. Din ianuarie 2015 se va numi acasă.


'Mai aproape de casă, cu filme românești' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

Copyright 2014 - 2015 © andreealascu.ro by Andreea Lascu