japan-218615_1280

Unde să mergi în vacanță cu fratele

Nu e blog care să nu facă un top al destinațiilor în care să mergi în cuplu. Dar dacă vrei să mergi cu familia unde te duci? Și așa mi-a venit ideea să aleg câte 5 destinații pentru o excursie alături de frate, soră sau împreună cu părinții.

Așadar, în primul episod, care ar fi cele mai potrivite destinații pentru o excursie cu fratele?

Pisa și împrejurimile

Dovadă stă prima călătorie alături de al meu frate în străinătate. Am avut un city break de primăvară plin de plimbări în Pisa, Lucca, Florența și Livorno. Una passegiata autentică.

Valencia

Din Centrul Vechi boem, Gradina Zoologică sau ore întregi petrecute în Orașul Artelor și al Științelor, Valencia se va doveni destinația perfectă pentru un city break în familie. Iar dacă alegeți începutul lunii martie, așteptați-vă să aterizați în mijlocul festivalului tradițional Fallas. Se lasă cu foc, costume tradiționale, petreceri în stradă și multă paella.

Nuremberg

Pentru a cunoaște o țară nu te duce în capitală. Alege mai degrabă regiunile istorice, cum e în cazul Germaniei, Bavaria. Un zbor low cost la Nuremberg îți aduce la îndemână întreaga regiune, plină de castele și istorie. Bucuria unei călătorii în Germania e cu atât mai mare dacă e programată în preajma Crăciunului când sunt organizate poate cele mai frumoase piețe din Europa.

 

Budapesta

Atât de aproape și totuși atât de departe. Fără nici un zbor low cost care să lege Bucureștiul de Budapesta, varianta fun și ieftină e trenul. Dacă alegeți ruta de noapte, a doua zi dimineața ați ajuns în Keleti, odihniți după un somn legănat și cu chef să luați orașul la pas.

Bruxelles

Orașul Parlamentului European vă va surprinde pe amândoi cu cele mai bune gauffre și feluritele beri. Încercați să nu fiți dezamăgiți de Manneken Pis, de-o șchioapă și să vă bucurați de tumultul din Grand Place și de grandoarea Atomiomului. Musai de inclus în itinerariu și o excursie în Brugges.

În următoarele episoade o să merg în vacanță cu parinții și o să-mi imaginez cum ar fi să am o soră și să descoperim împreună câteva orașe europe.About

Tânără visătoare plec în călătoria vieții. După aproape 6 ani petrecuți în PR-ul românesc alături de cei mai profesioniști colegi și șefi, dar și cei mai cool clienți, ma pregătesc să descopăr lumea. Prima oprire Frankfurt. Din ianuarie 2015 se va numi acasă.


'Unde să mergi în vacanță cu fratele' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

Copyright 2014 - 2015 © andreealascu.ro by Andreea Lascu