girls-739071_1280

Unde să mergi în vacanță cu sora

E timpul să continui seria Top 5 cu un exercițiu de imaginație. Dacă aș avea o soră, pe unde ne-am plimba?

Dubai

Glam, bling bling și grandoare. EAU ar putea fi cea mai exotică destinație accesibilă. Fără bătăi de cap pentru viză, cu zboruri low cost, le ai pe toate la degetul mic: plajă, cluburi, Burj Khalifa, mall în care poți skia la 40 de grade, Moschea Zayed sau Ferrari World din Abu Dhabi. Când România se luptă cu nămeții, noi, “surorile Lascu” am putea sta la plajă.

Paris

Croissante, baghete, Chanel, Montmartre, cafenele la colț de stradă, o mini-croazieră pe Sena, o plimbare prin Père-Lachaise. Ce altceva ți-ai mai putea dori de la un city-break cu sora imaginară? Poate o plimbare prin sălile grandioase din Versailles și câteva ore pierdute prin Musée d’Orsay.

Barcelona

După o plimbare pe Las Ramblas și o scurtă sesiune shopping ne-am opri la o Paella. Intinerariul include și un picnic în Parc Güell și bineînteles plajă cât cuprinde. Ah, uite acolo sus, balcoanele alea…tot Gaudi.

Lisabona

La ea visez cu sau fară sora imaginară. Fado, pasteis de Belem, tramvaie, piatră cubică, faleză, plimbări prelungite pe străduțe, portugheză. E cap de listă.

Malta

La pas prin cele 4 insule malteze, descoperind o țară mică dar plină de istorie tumultoasă. Peisaje care să-ți taie respirația, oameni primitori, bucătărie italiană delicioasă cu savori nemaiîntâlnite, o Mediterana limpede și primitoare pentru bălăceală.About

Tânără visătoare plec în călătoria vieții. După aproape 6 ani petrecuți în PR-ul românesc alături de cei mai profesioniști colegi și șefi, dar și cei mai cool clienți, ma pregătesc să descopăr lumea. Prima oprire Frankfurt. Din ianuarie 2015 se va numi acasă.


'Unde să mergi în vacanță cu sora' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

Copyright 2014 - 2015 © andreealascu.ro by Andreea Lascu