Wizz Ambassadors

WIZZ își alege noua generație de Ambasadori

…sau altfel spus: de ce o votez în fiecare zi pe Denise Filip.

Am fost direct implicată în lansarea și promovarea programului WIZZ Ambassadors. Încă de la început, a fost un program fain care să mulțumescă echipajelor de cabină pentru grija față de pasageri. Noua generație de Ambasadori poate fi votată până pe 24 iunie, online, în aplicația special creată pentru program. Pentru România se vor alege de această dată 3 Ambsadori. Pe shortlist sunt 6 fete, una mai frumoasă ca alta. Dar eu am preferata mea: Denise Filip.

Am avut ocazia să lucrez direct cu Denise și să descopăr în ea un om pasionat pentru meseria de cabin crew, care poartă cu mândrie uniforma WIZZ. Se trezește cu plăcere la 3 dimineața pentru a fi în aeronava gata să zboare cu răsăritul în față și să-și întâmpine cu zâmbetul pe buze cei peste 150 de pasageri pe fiecare zbor, întocmai calitățile ce o recomandă pentru un nou mandat de Ambasadoare. La nivel personal, am descoperit în Denise o față zâmbitoare, sinceră, deschisă și mai presus de orice super smart.

Aș vrea să cred că după toate evenimentele organizate împreună (sedințe foto pe aeroport, drumuri până la Craiova în care am premiat un tânăr pasager sau deschiderea de noi rute în Sibiu) am rămas prietene. :)

Drept pentru care eu o votez pe Denise în fiecare zi.

https://wizzair.fenomem.pl/ambassadors2015/web/ (vot de pe mobil)

https://apps.facebook.com/wizz-air-ambassadors/ (vot de pe desktop)

 

 

 

Photo Credits: http://aeronews.ro/ și https://wizzair.com/

 About

Tânără visătoare plec în călătoria vieții. După aproape 6 ani petrecuți în PR-ul românesc alături de cei mai profesioniști colegi și șefi, dar și cei mai cool clienți, ma pregătesc să descopăr lumea. Prima oprire Frankfurt. Din ianuarie 2015 se va numi acasă.


'WIZZ își alege noua generație de Ambasadori' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

Copyright 2014 - 2015 © andreealascu.ro by Andreea Lascu